Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Egnatia KF 28 Nëntori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dushku passt de bal met de wreef. Zoqishta is nu in balbezit. Zoqishta probeert naar een medespeler te passen. Ruçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Krusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusha rent richting de bal. Krusha onderschept slim de pass. Krusha draait met de bal, schiet en ... Xhaxhka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 0:1

31e minuut.
Ruka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamzaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramovi rent richting de bal. Ramovi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 57%, KF 28 Nëntori 43%.
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 0:2

49e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sadikaj de bal. Sadikaj geeft de bal voor. Krusha heeft problemen om de bal te vangen. Krusha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Juka geeft een hoge lob. Krusha is nu in balbezit. Krusha rent richting de bal. Krusha schiet op doel. Xhaxhka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 0:3

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xhaxhka trapt de bal weg. Rrudha kopt de bal weg. Ruçi is nu in balbezit. Ruçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Tahiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rrudha verovert de bal door een tackle van achteren. Rrudha passt de bal met de wreef. Ruçi is nu in balbezit. Ruçi draait met de bal, schiet en ... Merkaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 1:3

73e minuut.
Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramovi de bal. Krusha rent richting de bal. Krusha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Batusha probeert de bal met de borst te controleren. Batusha speelt de bal door. Dragusha rent richting de bal. Ruçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 61%, KF 28 Nëntori 39%.
KF Egnatia - KF 28 Nëntori 2:3