Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF 28 Nëntori Orzturk FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tahiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiri speelt de bal door. Zhilagu rent richting de bal. Krusha verovert de bal door een tackle van achteren. Krusha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ramovi is nu in balbezit. Zhilagu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhilagu geeft een lange en hoge pass. Jakupi heeft problemen om de bal te vangen. Jakupi draait met de bal, schiet en ... Merkaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Biçoku speelt de bal door. Tahiri heeft problemen om de bal te vangen. Jakupi rent richting de bal. Gami rent richting de bal. Gami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tahiri verovert de bal door een tackle van achteren. Tahiri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rusi de bal. Krusha rent richting de bal. Krusha schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Zhilagu met de inworp. Abdyli probeert naar een medespeler te passen. Dragusha is nu in balbezit. Jakupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 41%, Orzturk FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF 28 Nëntori - Orzturk FC 0:0

59e minuut.
Susuri met een sublieme pass. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli passt de bal met de wreef. Jakupi rent richting de bal. Jakupi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Susuri kopt de bal weg. Gami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami passt de bal met de wreef. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi schiet op doel. Merkaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Abdyli speelt de bal door. Gami is nu in balbezit. Gami passt de bal in één keer door. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 63%, Orzturk FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF 28 Nëntori - Orzturk FC 0:0