Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Kukësi KF Egnatia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Liko verovert de bal door een tackle van achteren. Hamiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiti passt de bal in één keer door. Roscam rent richting de bal. Roscam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Selimi onderschept slim de pass. Selimi geeft een hoge lob. Hamiti heeft problemen om de bal te vangen. Roscam rent richting de bal. Roscam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Meidani is nu in balbezit. Rrudha onderschept slim de pass. Rrudha passt de bal in één keer door. Ruçi is nu in balbezit. Ruçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Grameno de bal. Roscam bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam onderschept slim de pass. Roscam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Selimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boletini komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Gjokutaj is nu in balbezit. Frashëri verovert de bal door een tackle van achteren. Frashëri met een sublieme pass. Roscam is nu in balbezit. Roscam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Kukësi 49%, KF Egnatia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Kukësi - KF Egnatia 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Fana de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zoqishta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gjokutaj is nu in balbezit. Gjokutaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - KF Egnatia 0:1

48e minuut.
Meidani met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamiti de bal. Hamiti met een sublieme pass. Roscam rent richting de bal. Roscam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Kukësi - KF Egnatia 1:1

50e minuut.
Dushku probeert naar een medespeler te passen. Hamiti is nu in balbezit. Hamiti passt de bal zonder na te denken. Roscam bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Meidani verovert de bal door een tackle van achteren. Meidani geeft een lange en hoge pass. Grameno rent richting de bal. Roscam verovert de bal door een tackle van achteren. Roscam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dushku geeft een lange en hoge pass. Meksi kopt de bal weg. Krusha heeft problemen om de bal te vangen. Roscam bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam draait met de bal, schiet en ... Xhaxhka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - KF Egnatia 2:1

79e minuut.
Batusha speelt de bal door. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruka begaat een overtreding. Ruka krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Rrudha probeert naar een medespeler te passen. Ruçi rent richting de bal. Met opzet legt Boletini zijn tegenspeler op de grond. Boletini krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Xhaxhka met een sublieme pass. Ruçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrudha is nu in balbezit. Rrudha schiet op doel. Londo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Kukësi - KF Egnatia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Kukësi 46%, KF Egnatia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Kukësi - KF Egnatia 2:2