Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Sharri IS Korabi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Berani bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu speelt de bal door. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pllana probeert naar een medespeler te passen. Gjyshi is nu in balbezit. Gjyshi geeft de bal voor. Meta is nu in balbezit. Meta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Balilaj is nu in balbezit. Daar is Llambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj is nu in balbezit. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sharri - IS Korabi 0:1

32e minuut.
Gjyshi probeert naar een medespeler te passen. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylka begaat een overtreding. Sylka krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kulina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Llambi is nu in balbezit. Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. Agalliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sharri 45%, IS Korabi 55%.
AS Sharri - IS Korabi 0:1

46e minuut.
Ruçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruçi geeft een hoge lob. Daar is Tolaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meta rent richting de bal. Meta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Sharri - IS Korabi 1:1

51e minuut.
Sylka is nu in balbezit. Sylka geeft een lange en hoge pass. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi onderschept slim de pass. Llambi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sharri - IS Korabi 1:2

55e minuut.
Balilaj is nu in balbezit. Balilaj met een sublieme pass. Llambi rent richting de bal. Llambi draait met de bal, schiet en ... Agalliu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sharri - IS Korabi 1:3

74e minuut.
Agalliu met een harde bal richting middenveld. Osjeku is nu in balbezit. Pepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pepa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Pllana geeft een hoge lob. Inworp. Papuçiu met de inworp. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sharri 55%, IS Korabi 45%.
AS Sharri - IS Korabi 1:3