Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Korabi KF Egnatia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dushku probeert naar een medespeler te passen. Zoqishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulina rent richting de bal. Batusha rent richting de bal. Batusha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Billa rent richting de bal. Sylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Billa onderschept slim de pass. Rrudha is nu in balbezit. Rrudha haalt uit met een fantastische trap. Susuri bokst de bal weg.

19e minuut.
Rrudha met een sublieme pass. Billa rent richting de bal. Sylka is nu in balbezit. Billa verovert de bal door een tackle van achteren. Billa haalt uit met een fantastische trap. Susuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tolaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoqishta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rrudha is nu in balbezit. Rrudha geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Susuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Billa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Korabi - KF Egnatia 0:1

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Billa de bal onder controle te krijgen. Rrudha rent richting de bal. Sylka begaat een overtreding. Rrudha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Korabi 68%, KF Egnatia 32%.
IS Korabi - KF Egnatia 0:1

46e minuut.
Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi schiet op doel. Krusha probeert de bal aan de voet te houden. Xhaxhka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ruçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoqishta onderschept slim de pass. Zoqishta passt de bal zonder na te denken. Billa rent richting de bal. Billa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Grameno geeft de bal voor. Ndreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sylka krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rrudha probeert naar een medespeler te passen. Billa rent richting de bal. Senka rent richting de bal. Billa onderschept slim de pass. Billa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kulina rent richting de bal. Kulina probeert naar een medespeler te passen. Senka met een sublieme pass. Llambi is nu in balbezit. Llambi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kulina met een sublieme pass. Ruka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruka passt de bal zonder na te denken. Rrudha rent richting de bal. Rrudha draait met de bal, schiet en ... Susuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Billa is nu in balbezit. Billa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Korabi - KF Egnatia 0:2

81e minuut.
Grameno geeft een hoge lob. Billa rent richting de bal. Sadikaj rent richting de bal. Billa verovert de bal door een tackle van achteren. Billa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dushku is nu in balbezit. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj passt de bal met de wreef. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi haalt uit met een fantastische trap. Xhaxhka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Korabi 46%, KF Egnatia 54%.
IS Korabi - KF Egnatia 0:2