Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Burreli Kosova (P)
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Osimi rent richting de bal. Çoba onderschept slim de pass. Çoba met een sublieme pass. Gjikokaj rent richting de bal. Gjikokaj haalt uit met een fantastische trap. Bushi bokst de bal weg.

8e minuut.
Lulzimi passt de bal zonder na te denken. Nuhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pllana rent richting de bal. Bixhaj onderschept slim de pass. Bixhaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kukësi kan de bal niet met de borst controleren. Çoba is nu in balbezit. Çoba passt de bal met de wreef. Gjikokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjikokaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gjikokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gjikokaj probeert naar een medespeler te passen. Bojaxhiu is nu in balbezit. Bojaxhiu draait met de bal, schiet en ... Prela probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galimuna met een sublieme pass. Bixhaj rent richting de bal. Nuhiu rent richting de bal. Bixhaj rent richting de bal. Bixhaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Burreli - Kosova (P) 1:0

27e minuut.
Sylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylka geeft een lange en hoge pass. Pllana heeft problemen om de bal te vangen. Bixhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bixhaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Burreli - Kosova (P) 2:0

42e minuut.
Gjikokaj is nu in balbezit. Gjikokaj passt de bal in één keer door. Pretashi rent richting de bal. Gjikokaj onderschept slim de pass. Gjikokaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Burreli - Kosova (P) 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Burreli 45%, Kosova (P) 55%.
KF Burreli - Kosova (P) 2:1

47e minuut.
Bojaxhiu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Demaj de bal. Sopi rent richting de bal. Sopi passt de bal met de wreef. Gjikokaj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Burreli - Kosova (P) 2:2

68e minuut.
Fetahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahu passt de bal in één keer door. Sopi met een sublieme pass. Gjikokaj is nu in balbezit. Gjikokaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bojaxhiu is nu in balbezit. Osimi verovert de bal door een tackle van achteren. Osimi met een sublieme pass. Bixhaj is nu in balbezit. Bixhaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Burreli 55%, Kosova (P) 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Burreli - Kosova (P) 2:2