Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Erzeni KF Vllaznia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Shundi passt de bal in één keer door. Prizreni is nu in balbezit. Rexhaj onderschept slim de pass. Rexhaj schiet op doel. Fusha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - KF Vllaznia 0:1

32e minuut.
Korona rent richting de bal. Korona geeft de bal voor. Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirona rent richting de bal. Tirona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matmuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexhaj is nu in balbezit. Rexhaj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kushi de bal. Kushi draait met de bal, schiet en ... Fusha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 45%, KF Vllaznia 55%.
IF Erzeni - KF Vllaznia 0:1

54e minuut.
Rexhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu is nu in balbezit. Rexhaj rent richting de bal. Rexhaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Shehu is nu in balbezit. Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shehu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Peçini raakt geblesseerd tijdens het duel. Peçini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Curri probeert de bal met de borst te controleren. Curri haalt uit met een fantastische trap. Dreshaj bokst de bal weg.

63e minuut.
Shehu rent richting de bal. Bixhaj onderschept slim de pass. Bixhaj geeft een hoge lob. Korona rent richting de bal. Korona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Curri bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli verovert de bal door een tackle van achteren. Canolli geeft een lange en hoge pass. Rexhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexhaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topia is nu in balbezit. Tirona onderschept slim de pass. Tirona geeft een lange en hoge pass. Dreshaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rexha de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pelliciari met de inworp. Korona is nu in balbezit. Korona geeft een lange en hoge pass. Curri springt en kopt de bal. Dreshaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Erzeni - KF Vllaznia 1:1

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bixhaj met een snelle inworp. Daar is Tirona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tirona schiet op doel. Curri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - KF Vllaznia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 38%, KF Vllaznia 62%.
IF Erzeni - KF Vllaznia 2:1