Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Rilindja SK Mahalla
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Jasharaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aliukaj komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Manjani kopt de bal weg. Maxhuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veliz is nu in balbezit. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balilaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maxhuni met een sublieme pass. Veliz is nu in balbezit. Veliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Loki speelt de bal door. Manjani rent richting de bal. Manjani met een sublieme pass. Veliz is nu in balbezit. Veliz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Haxhi geeft een hoge lob. Aliukaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veliz. Veliz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rilindja 61%, SK Mahalla 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Rilindja - SK Mahalla 0:0

55e minuut.
Maxhuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani onderschept slim de pass. Manjani passt de bal in één keer door. Veliz is nu in balbezit. Veliz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hasanbegu kopt de bal weg. Klungelig pakt Veliz de bal. Skrapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliz verovert de bal door een tackle van achteren. Veliz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Aliukaj geeft een lange en hoge pass. Ramadani geeft de bal voor. Klungelig pakt Skrapari de bal. Aliukaj rent richting de bal. Aliukaj draait met de bal, schiet en ... Nallbani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rilindja 63%, SK Mahalla 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Rilindja - SK Mahalla 0:0