Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Skënderbeu IF Turbina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Kastrati rent richting de bal. Marishta rent richting de bal. Kastrati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kastrati krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Stefa rent richting de bal. Panidha geeft een hoge lob. Loki rent richting de bal. Badivuku onderschept slim de pass. Badivuku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Zhuzhumi de bal. Zhuzhumi met een sublieme pass. Hamzaj speelt de bal door. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - IF Turbina 1:0

33e minuut.
Panidha passt de bal in één keer door. Stefa is nu in balbezit. Stefa passt de bal in één keer door. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kulla onderschept slim de pass. Kulla geeft een lange en hoge pass. Zhuzhumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani onderschept slim de pass. Hashani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jonuzi kopt de bal weg. Goga kan de bal niet met de borst controleren. Ymeri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ymeri krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jonuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonuzi passt de bal met de wreef. Zelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku verovert de bal door een tackle van achteren. Badivuku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Salihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeka onderschept slim de pass. Zeka speelt de bal door. Klungelig pakt Badivuku de bal. Badivuku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kastrati speelt de bal door. Zeka speelt de bal door. Zhuzhumi is nu in balbezit. Hashani verovert de bal door een tackle van achteren. Hashani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Skënderbeu 48%, IF Turbina 52%.
SK Skënderbeu - IF Turbina 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Salihi de bal. Jonuzi rent richting de bal. Jonuzi probeert naar een medespeler te passen. Zeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeka passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ymeri speelt de bal door. Inworp. Hamzaj met de inworp. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Goga geeft de bal voor. Beka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zhuzhumi geeft een hoge lob. Hamzaj speelt de bal door. Loki heeft problemen om de bal te vangen. Badivuku is nu in balbezit. Badivuku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zeka is nu in balbezit. Zeka passt de bal met de wreef. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku rent richting de bal. Badivuku haalt uit met een fantastische trap. Beka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Skënderbeu 31%, IF Turbina 69%.
SK Skënderbeu - IF Turbina 1:0