Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Shqiponja AS Dajti
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Zuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zogjani rent richting de bal. Gjika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gjika krijgt een gele kaart. Zogjani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zogjani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maxharraj krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Peja geeft een hoge lob. Inworp. Koliqi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Shqiponja - AS Dajti 0:1

17e minuut.
Koliqi met een sublieme pass. Kopili is nu in balbezit. Kopili probeert naar een medespeler te passen. Prapashtica is nu in balbezit. Prapashtica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koliçi met een snelle inworp. Kopili probeert de bal met de borst te controleren. Kopili haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Çela de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Shqiponja - AS Dajti 0:2

27e minuut.
Fetiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zogjani is nu in balbezit. Zogjani geeft de bal voor. Biçoku bokst de bal weg.

42e minuut.
Gjika is nu in balbezit. Zogjani verovert de bal door een tackle van achteren. Zogjani met een sublieme pass. Maxharraj is nu in balbezit. Maxharraj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Shqiponja 48%, AS Dajti 52%.
AS Shqiponja - AS Dajti 0:2

50e minuut.
Inworp. Zuna met de inworp. Zogjani is nu in balbezit. Zogjani geeft een hoge lob. Biçoku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Buzaku kopt de bal weg. Vyshku is nu in balbezit. Zogjani begaat een overtreding. Zogjani krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bregu probeert de bal aan de voet te houden. Kopili rent richting de bal. Met opzet legt Jahollari zijn tegenspeler op de grond. Jahollari krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Kopili de bal. Buzaku is nu in balbezit. Buzaku passt de bal met de wreef. Maxharraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxharraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Prapashtica bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisari is nu in balbezit. Prapashtica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prapashtica krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Maxharraj is nu in balbezit. Zogjani speelt de bal door. Buzaku is nu in balbezit. Zogjani rent richting de bal. Zogjani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Koliçi met een snelle inworp. Fetiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulla. Kulla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Shqiponja 48%, AS Dajti 52%.
AS Shqiponja - AS Dajti 0:2