Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Turbina AS Rilindja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Godanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Godanca geeft een hoge lob. Gjaferi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qyqalla kopt de bal weg. Marishta geeft een hoge lob. Nallbani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Duraj onderschept slim de pass. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj rent richting de bal. Duraj draait met de bal, schiet en ... Beka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Turbina - AS Rilindja 0:1

36e minuut.
Samarxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhuni rent richting de bal. Samarxhiu rent richting de bal. Maxhuni onderschept slim de pass. Maxhuni geeft een lange en hoge pass. Beka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Godanca geeft een lange en hoge pass. Marishta heeft problemen om de bal te vangen. Marishta probeert naar een medespeler te passen. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Turbina - AS Rilindja 1:1

44e minuut.
Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marishta raakt geblesseerd tijdens het duel. Marishta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Turbina - AS Rilindja 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Turbina 42%, AS Rilindja 58%.
IF Turbina - AS Rilindja 2:1

72e minuut.
Marishta passt de bal met de wreef. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj geeft een hoge lob. Boga is nu in balbezit. Boga schiet op doel. Beka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zelj geeft een hoge lob. Inworp. Balilaj met de inworp. Duraj is nu in balbezit. Duraj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aliukaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bushi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefa is nu in balbezit. Stefa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Turbina 44%, AS Rilindja 56%.
IF Turbina - AS Rilindja 2:1