Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Mahalla Kosova (P)
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Lumaj passt de bal met de wreef. Pula geeft een hoge lob. Veliz rent richting de bal. Veliz haalt uit met een fantastische trap. Bislimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Kosova (P) 1:0

24e minuut.
Bojaxhiu is nu in balbezit. Loki verovert de bal door een tackle van achteren. Loki passt de bal zonder na te denken. Veliz heeft problemen om de bal te vangen. Veliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jasharaj geeft een hoge lob. Pula probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lumaj. Lumaj krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pllana kopt de bal weg. Manjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani passt de bal met de wreef. Gjikokaj heeft problemen om de bal te vangen. Gjikokaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gjikokaj rent richting de bal. Manjani verovert de bal door een tackle van achteren. Manjani passt de bal in één keer door. Bojaxhiu rent richting de bal. Bojaxhiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Bislimi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Çoba de bal. Jasharaj is nu in balbezit. Jasharaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Mahalla 47%, Kosova (P) 53%.
SK Mahalla - Kosova (P) 1:0

46e minuut.
Ramadani kopt de bal weg. Bojaxhiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loki. Loki krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Rusi onderschept slim de pass. Rusi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mahmudi de bal. Haxhi is nu in balbezit. Haxhi draait met de bal, schiet en ... Bislimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Kosova (P) 2:0

74e minuut.
Mahmudi is nu in balbezit. Mahmudi geeft een hoge lob. Kullaj kan de bal niet met de borst controleren. Bojaxhiu rent richting de bal. Bojaxhiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Lumaj de bal. Bojaxhiu rent richting de bal. Pula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojaxhiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Ramadani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojaxhiu is nu in balbezit. Bojaxhiu geeft een lange en hoge pass. Skenderaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Mahalla 41%, Kosova (P) 59%.
SK Mahalla - Kosova (P) 2:0