Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Erzeni AS Gryka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Teliti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nano de bal. Curri bereikt de bal nog maar net als eerste. Curri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - AS Gryka 1:0

10e minuut.
Korona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tirona geeft de bal voor. Curri is nu in balbezit. Curri draait met de bal, schiet en ... Jakupi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nura is nu in balbezit. Dushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nura verovert de bal door een tackle van achteren. Tirona is nu in balbezit. Tirona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Bixhaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirona verovert de bal door een tackle van achteren. Tirona geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - AS Gryka 2:0

28e minuut.
Curri haalt uit met een fantastische trap. Kuqo kopt de bal weg. Daar is Panidha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curri bereikt de bal nog maar net als eerste. Curri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Albajrami speelt de bal door. Dushi rent richting de bal. Dushi met een sublieme pass. Prenkëpalaj rent richting de bal. Prenkëpalaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - AS Gryka 2:1

34e minuut.
Teliti geeft de bal voor. Inworp. Albajrami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gami geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albajrami met de inworp. Dushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushi haalt uit met een fantastische trap. Fusha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Peçini de bal. Dushi verovert de bal door een tackle van achteren. Nura bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushi verovert de bal door een tackle van achteren. Dushi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Dushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dushi draait met de bal, schiet en ... Prenkëpalaj is nu in balbezit. Prenkëpalaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Erzeni - AS Gryka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 49%, AS Gryka 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Erzeni - AS Gryka 2:2

52e minuut.
Ahmeti met een sublieme pass. Inworp. Bixhaj met de inworp. Daar is Tirona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tirona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Prizreni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peçini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prenkëpalaj rent richting de bal. Prenkëpalaj schiet op doel. Fusha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - AS Gryka 2:3

67e minuut.
Prenkëpalaj kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gami de bal onder controle te krijgen. Prizreni rent richting de bal. Dushi verovert de bal door een tackle van achteren. Dushi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jakupi trapt de bal weg van het doel. Peçini is nu in balbezit. Peçini passt de bal zonder na te denken. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ahmeti passt de bal zonder na te denken. Panidha heeft problemen om de bal te vangen. Panidha geeft een lange en hoge pass. Prenkëpalaj rent richting de bal. Prenkëpalaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 51%, AS Gryka 49%.
IF Erzeni - AS Gryka 2:3