Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Vllaznia IS Bylis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Brozi geeft een hoge lob. Daar is Nexhipi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli haalt uit met een fantastische trap. Fetoshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - IS Bylis 1:0

5e minuut.
Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana geeft de bal voor. Mishaxhiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mala rent richting de bal. Mishaxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bilalli de bal. Bilalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - IS Bylis 2:0

10e minuut.
Bislimi geeft een hoge lob. Balilaj kopt de bal weg. Brozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Puka onderschept slim de pass. Puka passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hyseni is nu in balbezit. Hyseni geeft de bal voor. Konushevci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dajti is nu in balbezit. Dajti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bilalli rent richting de bal. Puka verovert de bal door een tackle van achteren. Puka met een sublieme pass. Fana is nu in balbezit. Fana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - IS Bylis 2:1

35e minuut.
Bislimi onderschept slim de pass. Bislimi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ajdinaj met de inworp. Mishaxhiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ajdinaj geeft een hoge lob. Dajti rent richting de bal. Dajti passt de bal met de wreef. Fana is nu in balbezit. Fana schiet op doel. Sylka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 46%, IS Bylis 54%.
IF Vllaznia - IS Bylis 2:1

60e minuut.
Mala speelt de bal door. Puka rent richting de bal. Puka probeert naar een medespeler te passen. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fana springt en kopt de bal. Paal!

66e minuut.
Sylka trapt de bal weg van het doel. Mishaxhiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rizvanolli de bal. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - IS Bylis 3:1

72e minuut.
Mala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mala met een sublieme pass. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - IS Bylis 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 45%, IS Bylis 55%.
IF Vllaznia - IS Bylis 3:2