Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Përmeti AC Milan94
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Hyka met een sublieme pass. Ristani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristani met een sublieme pass. Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Përbreza heeft problemen om de bal te vangen. Mazrreku is nu in balbezit. Mazrreku passt de bal met de wreef. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Agani met de inworp. Ristani heeft problemen om de bal te vangen. Ristani met een sublieme pass. Përbreza rent richting de bal. Përbreza draait met de bal, schiet en ... Noli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lama rent richting de bal. Lama geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - AC Milan94 1:0

23e minuut.
Vata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata passt de bal met de wreef. Hyka rent richting de bal. Ristani verovert de bal door een tackle van achteren. Ristani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Vata is nu in balbezit. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu schiet op doel. Kotja probeert de bal aan de voet te houden. Behari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Përmeti - AC Milan94 1:1

29e minuut.
Hagopian met de inworp. Noli rent richting de bal. Bruçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noli onderschept slim de pass. Noli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Pretashi de bal. Mazrreku rent richting de bal. Mazrreku passt de bal met de wreef. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap. Behari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - AC Milan94 1:2

44e minuut.
Shehu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vata rent richting de bal. Bruçi maakt een afschuwelijke overtreding. Bruçi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Përmeti 49%, AC Milan94 51%.
AC Përmeti - AC Milan94 1:2

52e minuut.
Përbreza geeft de bal voor. Lazami rent richting de bal. Hagopian rent richting de bal. Lazami verovert de bal door een tackle van achteren. Lazami haalt uit met een fantastische trap. Noli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Kotja de bal onder controle te krijgen. Sapunxhiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotja. Kotja krijgt een gele kaart. Sapunxhiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Mazrreku onderschept slim de pass. Mazrreku passt de bal in één keer door. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu draait met de bal, schiet en ... Murati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Përmeti 72%, AC Milan94 28%.
AC Përmeti - AC Milan94 1:2