Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Naftëtari AC Gryka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Sahitaj kopt de bal weg. Januzaj is nu in balbezit. Lulzimi rent richting de bal. Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Geci probeert naar een medespeler te passen. Deda is nu in balbezit. Deda passt de bal met de wreef. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj haalt uit met een fantastische trap. Pushka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 1:0

27e minuut.
Deda rent richting de bal. Deda passt de bal met de wreef. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 2:0

30e minuut.
Bellopoja controleert de bal met de borst. Rrushi is nu in balbezit. Rrushi haalt uit met een fantastische trap. Bejdaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hasanxhekaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 2:1

38e minuut.
Daar is Januzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouret rent richting de bal. Deda onderschept slim de pass. Deda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 3:1

41e minuut.
Lulzimi geeft de bal voor. Jouret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj schiet op doel. Pushka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 4:1

44e minuut.
Geci speelt de bal door. Daar is Deda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deda probeert naar een medespeler te passen. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftëtari 37%, AC Gryka 63%.
FK Naftëtari - AC Gryka 5:1

53e minuut.
Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj passt de bal zonder na te denken. Deda rent richting de bal. Deda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 6:1

62e minuut.
Deda rent richting de bal. Jouret verovert de bal door een tackle van achteren. Deda rent richting de bal. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Bellopoja de bal. Bellopoja geeft de bal voor. Tahiri heeft problemen om de bal te vangen. Januzaj rent richting de bal. Januzaj haalt uit met een fantastische trap. Pushka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mahmudi probeert naar een medespeler te passen. Statovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Geci is nu in balbezit. Statovci onderschept slim de pass. Statovci schiet op doel. Bejdaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 6:2

87e minuut.
Jouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda rent richting de bal. Deda passt de bal zonder na te denken. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj draait met de bal, schiet en ... Pushka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftëtari - AC Gryka 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftëtari 43%, AC Gryka 57%.
FK Naftëtari - AC Gryka 7:2