Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Çlirimi IF Vllaznia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Brozi rent richting de bal. Konushevci geeft de bal voor. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Konushevci bereikt de bal nog maar net als eerste. Konushevci passt de bal zonder na te denken. Bilalli is nu in balbezit. Bilalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Demjaha rent richting de bal. Demjaha geeft de bal voor. Canolli rent richting de bal. Canolli draait met de bal, schiet en ... Sylka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Reqica is nu in balbezit. Konushevci onderschept slim de pass. Konushevci geeft een lange en hoge pass. Bilalli rent richting de bal. Bilalli haalt uit met een fantastische trap. Rexhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ajdinaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tolka rent richting de bal. Tolka geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ajdinaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Bilalli rent richting de bal. Bilalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Çlirimi - IF Vllaznia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Çlirimi 55%, IF Vllaznia 45%.
SK Çlirimi - IF Vllaznia 0:1

57e minuut.
Mishaxhiu passt de bal zonder na te denken. Bilalli is nu in balbezit. Gjakova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli verovert de bal door een tackle van achteren. Bilalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Konushevci kopt de bal weg. Kušlan rent richting de bal. Bilalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilalli krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Koliqi geeft een hoge lob. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolka probeert naar een medespeler te passen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... Sylka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Veseli passt de bal met de wreef. Kušlan is nu in balbezit. Brozi begaat een overtreding. Kušlan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kušlan kan niet meer verder spelen. Arbnori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Çlirimi 55%, IF Vllaznia 45%.
SK Çlirimi - IF Vllaznia 0:1