Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kf Vllaznia 1919 KS Pogradeci
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Bushaj is nu in balbezit. Veseli rent richting de bal. Veseli met een sublieme pass. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Cakaj de bal. Emini is nu in balbezit. Emini probeert naar een medespeler te passen. Cakaj is nu in balbezit. Cakaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Keta met een harde bal richting middenveld. Jahiu kopt de bal weg. Daar is Bajrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emini is nu in balbezit. Emini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cakaj passt de bal in één keer door. Bejtaj rent richting de bal. Bejtaj passt de bal in één keer door. Cakaj rent richting de bal. Cakaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Vllaznia 1919 - KS Pogradeci 0:1

27e minuut.
Fuentes Dios speelt de bal door. Jahiu heeft problemen om de bal te vangen. Salihu rent richting de bal. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bejtaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bejtaj geeft de bal voor. Abdyli controleert de bal met de borst. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Vllaznia 1919 58%, KS Pogradeci 42%.
Kf Vllaznia 1919 - KS Pogradeci 0:1

54e minuut.
Zhileta rent richting de bal. Balla rent richting de bal. Xhemalaj maakt een afschuwelijke overtreding. Xhemalaj krijgt een gele kaart. Balla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhileta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Vllaznia 1919 56%, KS Pogradeci 44%.
Kf Vllaznia 1919 - KS Pogradeci 0:1