Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan94 KF Devolli
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Mazrreku is nu in balbezit. Mazrreku speelt de bal door. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zeneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeneli schiet op doel. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Zeneli verovert de bal door een tackle van achteren. Zeneli haalt uit met een fantastische trap. Noli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeneli is nu in balbezit. Zeneli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - KF Devolli 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 53%, KF Devolli 47%.
AC Milan94 - KF Devolli 0:1

47e minuut.
Zelj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuqi is nu in balbezit. Kuqi probeert naar een medespeler te passen. Çunaku rent richting de bal. Çunaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - KF Devolli 0:2

70e minuut.
Hyka is nu in balbezit. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hyka krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyka onderschept slim de pass. Hyka probeert naar een medespeler te passen. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zelj is nu in balbezit. Zelj passt de bal met de wreef. Zeneli met een sublieme pass. Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Çunaku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Çelaj speelt de bal door. Zeneli is nu in balbezit. Zeneli passt de bal zonder na te denken. Çunaku is nu in balbezit. Çunaku schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 62%, KF Devolli 38%.
AC Milan94 - KF Devolli 0:2