Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Vllaznia FK Liria
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pushka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damo komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Salaj is nu in balbezit. Byberi onderschept slim de pass. Byberi probeert naar een medespeler te passen. Dede is nu in balbezit. Dede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rraci passt de bal in één keer door. Byberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi probeert naar een medespeler te passen. Dede is nu in balbezit. Dede draait met de bal, schiet en ... Pojani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - FK Liria 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Bytyqi de bal. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme probeert naar een medespeler te passen. Hyskaj is nu in balbezit. Hyskaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Salaj geeft de bal voor. Damo kopt de bal weg. Pollozhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Šeme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 37%, FK Liria 63%.
IF Vllaznia - FK Liria 0:1

47e minuut.
Damo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka geeft een lange en hoge pass. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - FK Liria 0:2

51e minuut.
Canaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyskaj. Canaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dede heeft problemen om de bal te vangen. Byberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi schiet op doel. Pojani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Limani de bal. Kryeziu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryeziu passt de bal in één keer door. Šeme is nu in balbezit. Šeme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bytyqi passt de bal in één keer door. Canaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaj is nu in balbezit. Canaj onderschept slim de pass. Canaj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Keçi speelt de bal door. Dede rent richting de bal. Salaj is nu in balbezit. Byberi verovert de bal door een tackle van achteren. Byberi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lamaj rent richting de bal. Rraci onderschept slim de pass. Rraci speelt de bal door. Dede rent richting de bal. Dede draait met de bal, schiet en ... Pojani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - FK Liria 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 61%, FK Liria 39%.
IF Vllaznia - FK Liria 0:3