Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Dukagjini AC Drita
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Voka onderschept slim de pass. Voka probeert naar een medespeler te passen. Abazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazi schiet op doel. Strakosha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmanaj verovert de bal door een tackle van achteren. Selmanaj geeft de bal voor. Bellopoja is nu in balbezit. Bellopoja haalt uit met een fantastische trap. Schaut bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Merovci de bal. Fani verovert de bal door een tackle van achteren. Fani passt de bal zonder na te denken. Abazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Dukagjini - AC Drita 0:1

24e minuut.
Bushi heeft problemen om de bal te vangen. Bushi geeft een lange en hoge pass. Tartari rent richting de bal. Tartari geeft een lange en hoge pass. Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Selmanaj geeft een lange en hoge pass. Stefa kopt de bal weg. Klungelig pakt Abazi de bal. Voka is nu in balbezit. Voka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dukagjini 49%, AC Drita 51%.
KF Dukagjini - AC Drita 0:1

60e minuut.
Sopaj kopt de bal weg. Kapllani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapllani geeft een hoge lob. Bellopoja is nu in balbezit. Bellopoja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abazi is nu in balbezit. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj passt de bal zonder na te denken. Fani rent richting de bal. Fani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dukagjini 49%, AC Drita 51%.
KF Dukagjini - AC Drita 0:1