Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Dukagjini IF Vllaznia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kryeziu passt de bal met de wreef. Stefa rent richting de bal. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme haalt uit met een fantastische trap. Strakosha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Dukagjini - IF Vllaznia 0:1

17e minuut.
Agoni rent richting de bal. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agoni krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hyskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hyskaj met een sublieme pass. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme onderschept slim de pass. Šeme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dukagjini 62%, IF Vllaznia 38%.
KF Dukagjini - IF Vllaznia 0:1

60e minuut.
Bushi is nu in balbezit. Lamaj onderschept slim de pass. Lamaj geeft een lange en hoge pass. Šeme is nu in balbezit. Šeme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Šeme rent richting de bal. Xhumba is nu in balbezit. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Dukagjini - IF Vllaznia 0:2

69e minuut.
Salaj is nu in balbezit. Hyskaj is nu in balbezit. Hyskaj met een sublieme pass. Šeme is nu in balbezit. Šeme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Hyskaj de bal. Xhumba is nu in balbezit. Hyskaj onderschept slim de pass. Hyskaj haalt uit met een fantastische trap. Stefa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strakosha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dukagjini 47%, IF Vllaznia 53%.
KF Dukagjini - IF Vllaznia 0:2