Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Vllaznia AC Drita
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Voka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voka passt de bal zonder na te denken. Kurrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Voka rent richting de bal. Voka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - AC Drita 0:1

18e minuut.
Rasha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyskaj. Rasha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rasha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Abazi de bal. Lamaj rent richting de bal. Abazi verovert de bal door een tackle van achteren. Abazi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - AC Drita 0:2

27e minuut.
Kryeziu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sopaj de bal. Sopaj probeert naar een medespeler te passen. Hyskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyskaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sopaj speelt de bal door. Bilalli is nu in balbezit. Abazi verovert de bal door een tackle van achteren. Abazi draait met de bal, schiet en ... Pojani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - AC Drita 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 67%, AC Drita 33%.
IF Vllaznia - AC Drita 0:3

61e minuut.
Salaj is nu in balbezit. Salaj probeert naar een medespeler te passen. Voka is nu in balbezit. Voka schiet op doel. Pojani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - AC Drita 0:4

62e minuut.
Hyskaj heeft problemen om de bal te vangen. Hyskaj met een sublieme pass. Fakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Šeme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vllaznia - AC Drita 1:4

68e minuut.
Sopaj rent richting de bal. Kryeziu is nu in balbezit. Kryeziu passt de bal met de wreef. Stefa is nu in balbezit. Stefa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kryeziu probeert naar een medespeler te passen. Kurrizi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šeme. Šeme krijgt een gele kaart. Salaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balilaj komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sopaj met een sublieme pass. Abazi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demaçi. Demaçi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Stefa heeft problemen om de bal te vangen. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj speelt de bal door. Šeme is nu in balbezit. Šeme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vllaznia 41%, AC Drita 59%.
IF Vllaznia - AC Drita 1:4