Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Liria KF Dukagjini
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Bytyqi geeft een hoge lob. Merovci geeft een lange en hoge pass. Bytyqi kopt de bal weg. Byberi is nu in balbezit. Byberi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stefa geeft een hoge lob. Bytyqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoni is nu in balbezit. Bytyqi verovert de bal door een tackle van achteren. Bytyqi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strakosha trapt de bal weg van het doel. Xhumba heeft problemen om de bal te vangen. Byberi rent richting de bal. Byberi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strakosha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Prizreni rent richting de bal. Prizreni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rraci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byberi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Keçi passt de bal in één keer door. Byberi is nu in balbezit. Byberi passt de bal in één keer door. Dede rent richting de bal. Dede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pollozhani geeft een lange en hoge pass. Rraci rent richting de bal. Rraci passt de bal met de wreef. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Liria 40%, KF Dukagjini 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Liria - KF Dukagjini 0:0

48e minuut.
Gërmizaj speelt de bal door. Bellopoja heeft problemen om de bal te vangen. Bytyqi rent richting de bal. Bellopoja verovert de bal door een tackle van achteren. Bellopoja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Liria - KF Dukagjini 0:1

53e minuut.
Bytyqi rent richting de bal. Bytyqi geeft de bal voor. Inworp. Sopaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gërmizaj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Prizreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi verovert de bal door een tackle van achteren. Byberi speelt de bal door. Dede rent richting de bal. Dede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Damo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bushi met de inworp. Gërmizaj is nu in balbezit. Gërmizaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Keçi is nu in balbezit. Keçi geeft een hoge lob. Kapllani probeert de bal aan de voet te houden. Dede is nu in balbezit. Dede haalt uit met een fantastische trap. Strakosha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Xhumba geeft een lange en hoge pass. Daar is Bellopoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja onderschept slim de pass. Bellopoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Rraci met een snelle inworp. Prizreni is nu in balbezit. Byberi verovert de bal door een tackle van achteren. Byberi geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Liria 42%, KF Dukagjini 58%.
FK Liria - KF Dukagjini 0:1