Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Devolli IF Vllaznia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hyskaj passt de bal zonder na te denken. Šeme is nu in balbezit. Šeme passt de bal in één keer door. Daar is Plasari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plasari geeft een hoge lob. Gjigolli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fana met de inworp. Hyskaj is nu in balbezit. Hyskaj draait met de bal, schiet en ... Šeme rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hyskaj onderschept slim de pass. Hyskaj passt de bal in één keer door. Dalipi is nu in balbezit. Šeme onderschept slim de pass. Šeme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bajraktari rent richting de bal. Hyskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hyskaj probeert naar een medespeler te passen. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Devolli - IF Vllaznia 0:1

38e minuut.
Thomai geeft een lange en hoge pass. Limani speelt de bal door. Balilaj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šeme de bal. Šeme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kryeziu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyskaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyskaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Devolli 65%, IF Vllaznia 35%.
IF Devolli - IF Vllaznia 0:1

59e minuut.
Aliuki haalt uit met een fantastische trap. Lamaj kopt de bal weg. Balilaj rent richting de bal. Lala onderschept slim de pass. Lala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kryeziu is nu in balbezit. Kryeziu geeft de bal voor. Daar is Agjani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeme is nu in balbezit. Šeme draait met de bal, schiet en ... Gjigolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Devolli 54%, IF Vllaznia 46%.
IF Devolli - IF Vllaznia 0:1