Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Tepelena Lokomotivaspoor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Hoxha rent richting de bal. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoxha is nu in balbezit. Hoxha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rizvanolli passt de bal in één keer door. Albani bereikt de bal nog maar net als eerste. Qyqalla verovert de bal door een tackle van achteren. Qyqalla haalt uit met een fantastische trap. Xani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Tepelena - Lokomotivaspoor 1:0

18e minuut.
Qyqalla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rushiti de bal. Rushiti haalt uit met een fantastische trap. Xani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rasha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Daar is Rizvanolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Rizvanolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qyqalla verovert de bal door een tackle van achteren. Qyqalla passt de bal zonder na te denken. Rushiti rent richting de bal. Rushiti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sulaj verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qyqalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Qyqalla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Doeltrap. Rizvanolli trapt de bal weg. Samarxhiu kopt de bal weg. Rushiti probeert de bal met de borst te controleren. Rushiti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Idrizi passt de bal in één keer door. Qyqalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Qyqalla met een sublieme pass. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tepelena 45%, Lokomotivaspoor 55%.
KF Tepelena - Lokomotivaspoor 1:0

46e minuut.
Rizvanolli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakupi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mislimi met een snelle inworp. Idrizi rent richting de bal. Hoxha verovert de bal door een tackle van achteren. Hoxha draait met de bal, schiet en ... Goga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Samarxhiu speelt de bal door. Hoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxha probeert naar een medespeler te passen. Pasha is nu in balbezit. Pasha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tepelena 59%, Lokomotivaspoor 41%.
KF Tepelena - Lokomotivaspoor 1:0