Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF 28 Nëntori SK ILIRIA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Biçoku speelt de bal door. Mahmudi rent richting de bal. Mahmudi geeft een hoge lob. Dushku is nu in balbezit. Dushku draait met de bal, schiet en ... Kraja bokst de bal weg.

5e minuut.
Biçoku probeert naar een medespeler te passen. Nelaj is nu in balbezit. Nelaj passt de bal in één keer door. Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vllasi trapt de bal weg. Mavraj kopt de bal weg. Vila is nu in balbezit. Vila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fakaj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaleci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelaj rent richting de bal. Nelaj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Revaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revaj passt de bal zonder na te denken. Vila rent richting de bal. Vila draait met de bal, schiet en ... Vllasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - SK ILIRIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF 28 Nëntori 47%, SK ILIRIA 53%.
IF 28 Nëntori - SK ILIRIA 1:0

46e minuut.
Fetahu rent richting de bal. Markaj verovert de bal door een tackle van achteren. Markaj passt de bal in één keer door. Revaj is nu in balbezit. Revaj haalt uit met een fantastische trap. Vllasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vila is nu in balbezit. Vila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF 28 Nëntori - SK ILIRIA 2:0

56e minuut.
Geci rent richting de bal. Geci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mahmudi met de inworp. Nelaj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Loki geeft een hoge lob. Revaj is nu in balbezit. Kupi verovert de bal door een tackle van achteren. Vila onderschept slim de pass. Vila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Biçoku passt de bal in één keer door. Kaleci rent richting de bal. Kaleci probeert naar een medespeler te passen. Dushku is nu in balbezit. Dushku schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF 28 Nëntori 52%, SK ILIRIA 48%.
IF 28 Nëntori - SK ILIRIA 2:0