Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PALU PUTRA Baragajul
PALU PUTRA Q Tactiek md3
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
61 gemiddelde waardering 63.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


15e minuut.
Klungelig pakt Musriza de bal. Congo geeft de bal voor. Iankoshvili is nu in balbezit. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi bokst de bal weg. Anwar heeft problemen om de bal te vangen. Congo geeft een hoge lob. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuswardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu rent richting de bal. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing schiet op doel. Stoop probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Padureanu geeft een hoge lob. Sirait is nu in balbezit. Fane onderschept slim de pass. Fane draait met de bal, schiet en ... Yuswardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Baragajul 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 65%, Baragajul 35%.
PALU PUTRA - Baragajul 0:1

49e minuut.
Draba speelt de bal door. Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barhan maakt een afschuwelijke overtreding. Barhan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Klungelig pakt Runtu de bal. Draba is nu in balbezit. Draba geeft de bal voor. Congo rent richting de bal. Congo draait met de bal, schiet en ... Yuswardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zec probeert naar een medespeler te passen. Fane rent richting de bal. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Baragajul 0:2

69e minuut.
Padureanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yamashiro komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar passt de bal zonder na te denken. Fane is nu in balbezit. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel. Yuswardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Anwar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micera met een snelle inworp. Congo is nu in balbezit. Congo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Congo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yamashiro zijn tegenspeler op de grond. Yamashiro krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Peluňka onderschept slim de pass. Zec is nu in balbezit. Zec geeft een lange en hoge pass. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Supriatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec onderschept slim de pass. Zec geeft een lange en hoge pass. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 68%, Baragajul 32%.
PALU PUTRA - Baragajul 0:2