Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internasional FC Delta Putra Sidoarjo
Internasional Tactiek Pelatih Goblog
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ateşalmaz geeft een lange en hoge pass. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Johar de bal onder controle te krijgen. Zulík kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Rahmanto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kartaji rent richting de bal. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auriola. Smyczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ateşalmaz wilt de vrije trap nemen. Rahmanto bokst de bal weg.

12e minuut.
Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auriola. Smyczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ateşalmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Johar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Smyczyński rent richting de bal. Kartaji speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Abdulrahim met een sublieme pass. Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz maakt een afschuwelijke overtreding. Hudysz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bartu passt de bal zonder na te denken. Daar is Abdulrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahim speelt de bal door. Tanoto rent richting de bal. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zulík is nu in balbezit. Zulík speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Auriola geeft een hoge lob. Metsärinta controleert de bal met de borst. Rangkuti is nu in balbezit. Rangkuti haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Delta Putra Sidoarjo 1:0

36e minuut.
Zulík passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Rahmanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 61%, Delta Putra Sidoarjo 39%.
Internasional FC - Delta Putra Sidoarjo 1:0

46e minuut.
Osial passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz geeft een lange en hoge pass. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Rahmanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internasional FC - Delta Putra Sidoarjo 1:1

48e minuut.
Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metsärinta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metsärinta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Delta Putra Sidoarjo 2:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodoplu de bal onder controle te krijgen. Bartu is nu in balbezit. Bartu probeert naar een medespeler te passen. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Inworp. Hathazari komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangkuti met de inworp. Ołtarzewski probeert naar een medespeler te passen. Metsärinta heeft problemen om de bal te vangen. Metsärinta haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perdana komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hathazari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Supriyadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 47%, Delta Putra Sidoarjo 53%.
Internasional FC - Delta Putra Sidoarjo 2:1