Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Panti Putra FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27445
Panti Putra FC AS Rembang
MODIFST Tactiek asrtactics
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
58.3 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


26e minuut.
Inworp. Jatinegara met een snelle inworp. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort geeft een hoge lob. Ebbing springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tvrdoň is nu in balbezit. Tvrdoň passt de bal in één keer door. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana geeft de bal voor. Ebbing krijgt zijn hoofd ertegen. Dananjaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tecuari met een sublieme pass. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal geeft de bal voor. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. Rinaldi bokst de bal weg.

33e minuut.
Alkatiri speelt de bal door. Fort rent richting de bal. Fort passt de bal met de wreef. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin draait met de bal, schiet en ... Dananjaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari speelt de bal door. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 55%, AS Rembang 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panti Putra FC - AS Rembang 0:0

51e minuut.
Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tecuari raakt geblesseerd tijdens het duel. Jatinegara geeft de bal voor. Tecuari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Polonez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fort met een snelle inworp. Jatinegara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara geeft een hoge lob. Dananjaya bokst de bal weg. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kosmal rent richting de bal. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Rinaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - AS Rembang 0:1

77e minuut.
Rochim probeert naar een medespeler te passen. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal speelt de bal door. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Rinaldi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 61%, AS Rembang 39%.
Panti Putra FC - AS Rembang 0:1