Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Gelora Delta
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26000
Delta Putra Sidoarjo Baragajul
gorosei Tactiek md5
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 64.3
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fane raakt geblesseerd tijdens het duel. Congo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. AL Hareb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Baragajul 0:1

12e minuut.
Micera is nu in balbezit. bin Johar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zec met een snel genomen vrije trap. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. AL Hareb bokst de bal weg.

14e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea passt de bal met de wreef. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Baragajul 0:2

15e minuut.
Inworp. Aurrekoetxea met de inworp. Draba is nu in balbezit. Draba geeft een lange en hoge pass. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat AL Hareb niet meer kan verder spelen. Gonska komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Draba speelt de bal door. Iankoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Iankoshvili probeert naar een medespeler te passen. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel. Gonska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Micera is nu in balbezit. Płonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zulík speelt de bal door. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... Gonska bokst de bal weg.

37e minuut.
Osial met een sublieme pass. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano geeft de bal voor. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rodoplu speelt de bal door. Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea geeft een hoge lob. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Draba speelt de bal door. Bergli onderschept slim de pass. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili geeft een lange en hoge pass. Fane springt en kopt de bal. Gonska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 71%, Baragajul 29%.
Delta Putra Sidoarjo - Baragajul 0:2

46e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Congo onderschept slim de pass. Rodoplu begaat een overtreding. Rodoplu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Peluňka heeft problemen om de bal te vangen. Peluňka geeft een lange en hoge pass. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili geeft een lange en hoge pass. Fane krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Biaram komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rodoplu geeft een hoge lob. Congo geeft een lange en hoge pass. Iankoshvili met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Gonska bokst de bal weg.

72e minuut.
Doeltrap. Ağatürk komt het veld opgelopen. Supriyadi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Ateşalmaz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Draba passt de bal zonder na te denken. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... Gonska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Baragajul 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 76%, Baragajul 24%.
Delta Putra Sidoarjo - Baragajul 0:3