Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: JOYOBOYO STADIUM
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 31688
MacanPutih Fc AS Rembang
jalatunda Tactiek asrtactics
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 67.1
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Cechetto met een sublieme pass. Polonez geeft een lange en hoge pass. Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Hamášek is nu in balbezit. Hamášek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isharudin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosmal met een sublieme pass. Smits is nu in balbezit. Smits schiet op doel. Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Opaliński is nu in balbezit. Opaliński passt de bal met de wreef. Isharudin met een sublieme pass. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kosmal rent richting de bal. Kosmal passt de bal zonder na te denken. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - AS Rembang 0:1

16e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek passt de bal in één keer door. Gaburro rent richting de bal. Gaburro geeft een lange en hoge pass. Hamášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tvrdoň met een sublieme pass. Smits is nu in balbezit. Smits passt de bal met de wreef. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. Nur`afiq bokst de bal weg.

27e minuut.
Gaburro rent richting de bal. Polonez onderschept slim de pass. Hamášek rent richting de bal. Hamášek haalt uit met een fantastische trap. Dananjaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MacanPutih Fc - AS Rembang 1:1

32e minuut.
Żyła passt de bal met de wreef. Tvrdoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamášek onderschept slim de pass. Hamášek draait met de bal, schiet en ... Dananjaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - AS Rembang 2:1

42e minuut.
Tecuari passt de bal met de wreef. Syahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek onderschept slim de pass. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 61%, AS Rembang 39%.
MacanPutih Fc - AS Rembang 2:1

48e minuut.
Jelonek heeft problemen om de bal te vangen. Opaliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelonek. Jelonek krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Leksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leksono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azpurua komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Smits probeert de bal aan de voet te houden. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benoît. Benoît krijgt een gele kaart. Walasek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosmal komt bij de bal en schiet. Nur`afiq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Tecuari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walasek met een sublieme pass. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits draait met de bal, schiet en ... Paal! Nur`afiq bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MacanPutih Fc - AS Rembang 2:2

72e minuut.
Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - AS Rembang 2:3

72e minuut.
Tylas komt het veld opgelopen. Beketov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tvrdoň geeft een hoge lob. Leksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek begaat een overtreding. Walasek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Estop komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cechetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cechetto passt de bal met de wreef. Tylas is nu in balbezit. Tylas schiet op doel. Dananjaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 68%, AS Rembang 32%.
MacanPutih Fc - AS Rembang 2:3