Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: BOT AI Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7910
BOT AI Voorfo City
NETRAL Tactiek denvsind
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.7 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen outstanding


13e minuut.
Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden geeft een hoge lob. Daar is Wędrowycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrbáč is nu in balbezit. Hrbáč schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrbáč is nu in balbezit. Hrbáč schiet op doel. Ilyas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ekodono is nu in balbezit. Ekodono passt de bal in één keer door. Grişco speelt de bal door. Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden draait met de bal, schiet en ... Ilyas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vanderschelden met een snelle inworp. Gierus rent richting de bal. Sippel begaat een overtreding. Sippel krijgt een gele kaart. Gierus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grişco met een snel genomen vrije trap. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus schiet op doel. Ilyas bokst de bal weg.

28e minuut.
Vanderschelden kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaniago de bal. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco geeft de bal voor. Hrbáč maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - Voorfo City 0:1

38e minuut.
Vanderschelden met een sublieme pass. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson geeft de bal voor. Hrbáč is nu in balbezit. Hrbáč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gierus rent richting de bal. Sippel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gierus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrbáč neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ilyas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - Voorfo City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOT AI 76%, Voorfo City 24%.
BOT AI - Voorfo City 0:2

48e minuut.
Wędrowycz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Craia de bal onder controle te krijgen. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco geeft de bal voor. Hrbáč bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - Voorfo City 0:3

50e minuut.
Doeltrap. Ilyas trapt de bal weg. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden passt de bal met de wreef. Hrbáč is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grişco probeert naar een medespeler te passen. Ekodono rent richting de bal. Ekodono passt de bal met de wreef. Hrbáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrbáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - Voorfo City 0:4

58e minuut.
Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco is nu in balbezit. Grişco passt de bal met de wreef. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wisudo met een snelle inworp. Grişco rent richting de bal. Grişco geeft een hoge lob. Gierus is nu in balbezit. Gierus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Grişco is nu in balbezit. Grişco geeft een lange en hoge pass. Sturlaugsson rent richting de bal. Hrbáč onderschept slim de pass. Hrbáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - Voorfo City 0:5

67e minuut.
Lesz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekodono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grişco geeft een lange en hoge pass. Hrbáč maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Talpăşan speelt de bal door. Sippel is nu in balbezit. Vanderschelden onderschept slim de pass. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wędrowycz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrbáč. Wędrowycz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sturlaugsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gabríelsson kan de bal niet met de borst controleren. Gabríelsson geeft de bal voor. Gierus rent richting de bal. Gierus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vanderschelden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson rent richting de bal. Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrbáč is nu in balbezit. Hrbáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - Voorfo City 0:6

85e minuut.
Wisudo kopt de bal weg. Grişco met een sublieme pass. Vanderschelden heeft problemen om de bal te vangen. Vanderschelden geeft de bal voor. Hrbáč springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vanderschelden rent richting de bal. Vanderschelden passt de bal in één keer door. Wędrowycz heeft problemen om de bal te vangen. Wędrowycz onderschept slim de pass. Gierus is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOT AI 84%, Voorfo City 16%.
BOT AI - Voorfo City 0:6