Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Baragajul Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 50862
Baragajul Internasional FC
md5 Tactiek Internasional
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Darmajati is nu in balbezit. Darmajati geeft een lange en hoge pass. Peterelli geeft een hoge lob. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bartu passt de bal zonder na te denken. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Stoop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 0:1

23e minuut.
Zec geeft de bal voor. Daar is Darmajati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Congo rent richting de bal. Congo geeft de bal voor. Fane rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baragajul - Internasional FC 1:1

27e minuut.
Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili passt de bal met de wreef. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ... Rahmanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Draba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Peluňka geeft een hoge lob. Fane kopt de bal weg. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo schiet op doel. Rahmanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 2:1

39e minuut.
Congo is nu in balbezit. Congo passt de bal met de wreef. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rahmanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Fane bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 40%, Internasional FC 60%.
Baragajul - Internasional FC 3:1

52e minuut.
Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Abdulrahim met een snelle inworp. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. Stoop bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 3:2

58e minuut.
Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Fane kopt de bal weg. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo met een sublieme pass. Micera rent richting de bal. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel. Rahmanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kartaji kopt de bal weg. Natakusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Internasional FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 37%, Internasional FC 63%.
Baragajul - Internasional FC 4:2