Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voorfo City Dunadan Rangers
denvsind Tactiek Bree v.11b
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Eben is nu in balbezit. Zakaria onderschept slim de pass. Zakaria geeft een hoge lob. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sologhashvili passt de bal met de wreef. Eben rent richting de bal. Pradana onderschept slim de pass. Sumantri is nu in balbezit. Sumantri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Raicu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voorfo City 39%, Dunadan Rangers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voorfo City - Dunadan Rangers 0:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vukojević trapt de bal weg. Tart kopt de bal weg. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Sabiá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Raicu rent richting de bal. Raicu geeft de bal voor. Buitenspel voor Dołęga. Goede buitenspelval van de verdediging. Sologhashvili maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eben kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pradana speelt de bal door. Harsya is nu in balbezit. Pantović is nu in balbezit. Harsya verovert de bal door een tackle van achteren. Harsya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eben is nu in balbezit. Eben haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sumantri geeft een hoge lob. Karademitros is nu in balbezit. Dołęga onderschept slim de pass. Dołęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Harsya passt de bal met de wreef. Eben rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sumantri. Sumantri krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Eben met een snelle inworp. Harsya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raicu. Raicu krijgt een gele kaart. Harsya raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eben neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voorfo City 35%, Dunadan Rangers 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voorfo City - Dunadan Rangers 0:0