Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panti Putra FC PALU PUTRA
MODIFST Tactiek PALU PUTRA Q
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.3 gemiddelde waardering 65.9
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Anwar onderschept slim de pass. Supriatna is nu in balbezit. Supriatna probeert naar een medespeler te passen. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi schiet op doel. Rinaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rangkuti heeft problemen om de bal te vangen. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti begaat een overtreding. Rangkuti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 40%, PALU PUTRA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panti Putra FC - PALU PUTRA 0:0

46e minuut.
Supriatna onderschept slim de pass. Supriatna passt de bal met de wreef. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi geeft een lange en hoge pass. Alkatiri onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - PALU PUTRA 0:1

50e minuut.
Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi geeft de bal voor. Nurcahyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu draait met de bal, schiet en ... Rinaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Purwadi passt de bal zonder na te denken. Runtu rent richting de bal. Klungelig pakt Tobing de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ... Rinaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - PALU PUTRA 0:2

54e minuut.
Rangkuti verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Poerwadi met de inworp. Supriatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti geeft een lange en hoge pass. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin rent richting de bal. Prihatin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Runtu is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samba komt het veld opgelopen. Yuswardi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Supriatna passt de bal met de wreef. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi passt de bal in één keer door. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Manembu passt de bal zonder na te denken. Runtu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prihatin. Prihatin krijgt een gele kaart. Runtu raakt geblesseerd tijdens het duel. Slamet komt het veld opgelopen. Rayar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Alkatiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Fort de bal. Musriza verovert de bal door een tackle van achteren. Purwadi is nu in balbezit. Tobing geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Undang komt het veld opgelopen. Saragih komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Supriatna passt de bal in één keer door. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi geeft de bal voor. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 62%, PALU PUTRA 38%.
Panti Putra FC - PALU PUTRA 0:2