Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Pelennor Field
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28708
Dunadan Rangers Vamos Lombok FC
Bree v.11b Tactiek 442
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 61.9
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
average Verdedigen outstanding


1e minuut.
Suparhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparhan passt de bal zonder na te denken. Daar is Hariyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariyadi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sologhashvili de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Karisma is nu in balbezit. Karisma geeft een hoge lob. Bláthy rent richting de bal. Bláthy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karademitros de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapid met een sublieme pass. Yamane met een sublieme pass. Karisma heeft problemen om de bal te vangen. Karisma geeft een lange en hoge pass. Vukojević bokst de bal weg.

7e minuut.
Dudek speelt de bal door. Bláthy rent richting de bal. Bláthy passt de bal met de wreef. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap. Vukojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Karisma rent richting de bal. Karisma speelt de bal door. Yamane met een sublieme pass. Bláthy rent richting de bal. Bláthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 0:1

21e minuut.
Harsya is nu in balbezit. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya verovert de bal door een tackle van achteren. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Moniwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:1

26e minuut.
Karisma speelt de bal door. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi passt de bal met de wreef. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sucipto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucipto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karisma de bal. Karisma geeft de bal voor. Bláthy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Karisma speelt de bal door. Klungelig pakt Hariyadi de bal. Hariyadi passt de bal zonder na te denken. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yamane kopt de bal weg. Klungelig pakt Karademitros de bal. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy haalt uit met een fantastische trap. Vukojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:2

38e minuut.
Eben is nu in balbezit. Rochim verovert de bal door een tackle van achteren. Rochim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bláthy de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy geeft de bal voor. Hariyadi krijgt zijn hoofd ertegen. Sologhashvili probeert de bal aan de voet te houden. Vukojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suparhan zal de hoekschop nemen. Bláthy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hariyadi passt de bal met de wreef. Karisma rent richting de bal. Karisma geeft een lange en hoge pass. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy draait met de bal, schiet en ... Vukojević bokst de bal weg.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suparhan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bláthy kopt de bal weg. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 66%, Vamos Lombok FC 34%.
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:3

47e minuut.
Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karademitros rent richting de bal. Bláthy onderschept slim de pass. Bláthy draait met de bal, schiet en ... Vukojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:4

50e minuut.
Suparhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapid onderschept slim de pass. Bláthy onderschept slim de pass. Bláthy geeft een hoge lob. Hariyadi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bláthy passt de bal zonder na te denken. Suparhan is nu in balbezit. Suparhan passt de bal zonder na te denken. Hariyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi passt de bal zonder na te denken. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:5

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karisma met een snelle inworp. Sucipto probeert naar een medespeler te passen. Karisma geeft een hoge lob. Bláthy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lapid rent richting de bal. Suparhan onderschept slim de pass. Suparhan geeft een lange en hoge pass. Hariyadi springt en kopt de bal. Vukojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:6

76e minuut.
Eben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doblas Santana rent richting de bal. Doblas Santana probeert naar een medespeler te passen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma passt de bal in één keer door. Karademitros is nu in balbezit. Bláthy verovert de bal door een tackle van achteren. Bláthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bláthy geeft een lange en hoge pass. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. Sologhashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:7

87e minuut.
Tart kan de bal niet met de borst controleren. Suparhan geeft een hoge lob. Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma geeft de bal voor. Bláthy krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 68%, Vamos Lombok FC 32%.
Dunadan Rangers - Vamos Lombok FC 1:7