Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: The Great Kardus
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10000
Kult Vum Rot FC Granindo CF
NEW 3 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 39.7
solid Schieten adequate
good Passen solid
average Verdedigen good


18e minuut.
Tuerlinckx kopt de bal weg. Santaera met een sublieme pass. Cole met een sublieme pass. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Tanjung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Astanto passt de bal zonder na te denken. Prałatowicz rent richting de bal. Tuerlinckx onderschept slim de pass. Tuerlinckx passt de bal met de wreef. Acardi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Acardi geeft een lange en hoge pass. Daar is Prałatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodzik geeft een lange en hoge pass. Daar is Sumbawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumbawa draait met de bal, schiet en ... Santaera bokst de bal weg. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sturdza passt de bal met de wreef. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Granindo CF 1:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurdiansyah komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Sumbawa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Craia komt het veld opgelopen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mast komt het veld opgelopen. Torfason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. Tanjung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 34%, Granindo CF 66%.
Kult Vum Rot FC - Granindo CF 1:0

46e minuut.
Vodehnal komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vodehnal de bal. Vodehnal passt de bal in één keer door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... Tanjung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mast stond buitenspel. Papace komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen. Omek neemt vlug de vrije trap. Widiyarti heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Skoumal geeft de bal voor. Inworp. Torfason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Granindo CF 2:0

73e minuut.
Inworp. Mochtar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Herlambang passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx is nu in balbezit. Nurdiansyah is nu in balbezit. Mast rent richting de bal. Mast haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tuerlinckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papace kopt de bal weg. Mochtar is nu in balbezit. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ventura rent richting de bal. Papace rent richting de bal. Papace met een sublieme pass. Torfason is nu in balbezit. Torfason haalt uit met een fantastische trap. Tanjung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sucahyo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Tanjung probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nurdiansyah probeert naar een medespeler te passen. Omek onderschept slim de pass. Inworp. Herlambang met een snelle inworp. Nurdiansyah geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 44%, Granindo CF 56%.
Kult Vum Rot FC - Granindo CF 2:0