Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Persepal Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8009
Persepal Hotspurs Bogor United
eric Tactiek 451mid
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Bardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys rent richting de bal. Paradys passt de bal met de wreef. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes draait met de bal, schiet en ... Milošev bokst de bal weg.

4e minuut.
Kazimierowicz geeft een hoge lob. Földes kan de bal niet met de borst controleren. Paradys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paradys krijgt een gele kaart. Földes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Retig zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Milošev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Bogor United 0:1

9e minuut.
Esperanza rent richting de bal. Paradys onderschept slim de pass. Paradys speelt de bal door. Bardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardo schiet op doel. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Aritonang rent richting de bal. Aritonang geeft een hoge lob. Rorong kopt de bal weg. Retig is nu in balbezit. Retig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kazimierowicz rent richting de bal. Kazimierowicz geeft een lange en hoge pass. Csiszér heeft problemen om de bal te vangen. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap. Milošev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bardo passt de bal met de wreef. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy speelt de bal door. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Scazzosi de bal onder controle te krijgen. Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza passt de bal met de wreef. Földes rent richting de bal. Földes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Wiyono geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardo is nu in balbezit. Bardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bardo rent richting de bal. Bardo speelt de bal door. Bárányos is nu in balbezit. Bárányos haalt uit met een fantastische trap. Gruszczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 58%, Bogor United 42%.
Persepal Hotspurs - Bogor United 0:1

49e minuut.
Wiyono speelt de bal door. Kuncahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kumara. Kumara krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kuncahyo speelt de bal door. Csiszér is nu in balbezit. Földes verovert de bal door een tackle van achteren. Földes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Bogor United 0:2

65e minuut.
Banda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Budiarto probeert naar een medespeler te passen. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Situmorang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lessy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lessy kan niet meer verder spelen. Tanuredjo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Földes is nu in balbezit. Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes is nu in balbezit. Földes schiet op doel. Budiarto probeert de bal aan de voet te houden. Milošev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rorong is nu in balbezit. Rorong geeft een hoge lob. Bardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardo haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig is nu in balbezit. Scazzosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Retig moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Retig kan niet meer verder spelen. Suhaeri komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suhaeri neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Csiszér is nu in balbezit. Földes verovert de bal door een tackle van achteren. Földes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 47%, Bogor United 53%.
Persepal Hotspurs - Bogor United 0:2