Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeport FC Kanarazu FC
Satria 1 P Tactiek 4-2-3-1-A
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 37.2
average Schieten weak
weak Passen adequate
adequate Verdedigen average


15e minuut.
Ѕcholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc is nu in balbezit. Sroczyński onderschept slim de pass. Ѕcholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ѕcholes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Husyev rent richting de bal. Turkowski onderschept slim de pass. Turkowski speelt de bal door. Uras is nu in balbezit. Uras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kanarazu FC 1:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezzi met de inworp. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Minovski verovert de bal door een tackle van achteren. Minovski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Jatinegara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes speelt de bal door. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona schiet op doel. Paluccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Minovski probeert naar een medespeler te passen. Maradona is nu in balbezit. Claus-Oehler begaat een overtreding. Claus-Oehler krijgt een gele kaart. Maradona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czyżewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canetta probeert de bal met de borst te controleren. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Husyev geeft een hoge lob. Inworp. Turkowski met de inworp. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras haalt uit met een fantastische trap. Paluccio bokst de bal weg. Maradona springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Arpón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minovski met een snelle inworp. Maradona is nu in balbezit. Maradona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeport FC 31%, Kanarazu FC 69%.
Freeport FC - Kanarazu FC 1:0

46e minuut.
Lambasi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mihliuc onderschept slim de pass. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Lambasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeport FC - Kanarazu FC 1:1

61e minuut.
Pasquadibisceglie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ѕcholes kopt de bal weg. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Lambasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kanarazu FC 1:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muhammad komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Husyev geeft een hoge lob. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc passt de bal in één keer door. Ѕcholes rent richting de bal. Ѕcholes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Minovski met een snelle inworp. Maradona rent richting de bal. Claus-Oehler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maradona raakt geblesseerd tijdens het duel. Maradona legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Patynek kopt de bal weg. Husyev rent richting de bal. Husyev geeft een hoge lob. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes schiet op doel. Lambasi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kanarazu FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeport FC 54%, Kanarazu FC 46%.
Freeport FC - Kanarazu FC 1:3