Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Kanjut Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2775
Kanjut Indopora
Normal Tactiek Formasi Liga
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 34.7
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Bojonegoro kopt de bal weg. Winata heeft problemen om de bal te vangen. Zamrani rent richting de bal. Molinero rent richting de bal. Molinero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Indopora 0:1

13e minuut.
Winata rent richting de bal. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro geeft een hoge lob. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Natapura geeft een hoge lob. Gunawan met een sublieme pass. Gérard is nu in balbezit. Gérard passt de bal met de wreef. Ruhiyat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani haalt uit met een fantastische trap. Gunawan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana rent richting de bal. Maulana met een sublieme pass. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky passt de bal met de wreef. Hendriawan bokst de bal weg.

28e minuut.
Ruhiyat met een sublieme pass. Daar is Molinero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero is nu in balbezit. Molinero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Indopora 0:2

35e minuut.
Gunawan met een harde bal richting middenveld. Gérard kopt de bal weg. Zamrani heeft problemen om de bal te vangen. Molinero rent richting de bal. Molinero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mansawan passt de bal met de wreef. Molinero heeft problemen om de bal te vangen. Sitorus rent richting de bal. Molinero verovert de bal door een tackle van achteren. Molinero geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Indopora 0:3

43e minuut.
Daar is Firasat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corryn is nu in balbezit. Corryn geeft een hoge lob. Zamrani rent richting de bal. Zamrani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanjut 70%, Indopora 30%.
Kanjut - Indopora 0:3

48e minuut.
Muhaimin geeft een hoge lob. Inworp. Natapura met de inworp. Molinero rent richting de bal. Molinero haalt uit met een fantastische trap. Gunawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Supriyarso rent richting de bal. Zamrani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamrani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Inworp. Pramudji komt het veld opgelopen. Takwin komt het veld opgelopen. Hendardi komt het veld opgelopen. Amarilla komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pramudji geeft een lange en hoge pass. Supriyarso probeert de bal aan de voet te houden. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla schiet op doel. Gunawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gunawan trapt de bal weg van het doel. Bojonegoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojonegoro speelt de bal door. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Indopora 0:4

60e minuut.
Samsuri komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. Supriyarso probeert de bal aan de voet te houden. Takwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Takwin haalt uit met een fantastische trap. Gunawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sitorus heeft problemen om de bal te vangen. Pramudji rent richting de bal. Pramudji passt de bal met de wreef. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Suhanta rent richting de bal. Pramudji onderschept slim de pass. Pramudji speelt de bal door. Amarilla rent richting de bal. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mansawan geeft de bal voor. Inworp. Takwin met de inworp. Amarilla heeft problemen om de bal te vangen. Amarilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gunawan probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Muhaimin de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Indopora 0:5

89e minuut.
Samsuri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bojonegoro de bal. Bojonegoro geeft de bal voor. Klungelig pakt Takwin de bal. Takwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanjut 71%, Indopora 29%.
Kanjut - Indopora 0:5