Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: SSB tunas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2315
SSB tunas Putra Singosari
442Tunas Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Sunito rent richting de bal. Laksana rent richting de bal. Laksana passt de bal zonder na te denken. Bintang rent richting de bal. Bintang draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sunito trapt de bal weg. Imbiri kopt de bal weg. Purnomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto draait met de bal, schiet en ... Panek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Atmodjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarchi onderschept slim de pass. Zamarchi passt de bal in één keer door. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Amirullah probeert naar een medespeler te passen. Laksana rent richting de bal. Laksana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yosaputra de bal. Yosaputra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Zamarchi rent richting de bal. Zamarchi passt de bal zonder na te denken. Esatov is nu in balbezit. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 36%, Putra Singosari 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSB tunas - Putra Singosari 0:0

47e minuut.
Esatov probeert naar een medespeler te passen. Bintang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugiyanto. Bintang raakt geblesseerd tijdens het duel. Esatov wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Putra Singosari 1:0

49e minuut.
Esatov rent richting de bal. Kirmanto rent richting de bal. Kirmanto speelt de bal door. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pramono neemt vlug de vrije trap. Bintang kopt de bal weg. Sugiyanto probeert de bal met de borst te controleren. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Yosaputra draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Sunito trapt de bal weg van het doel. Kirmanto heeft problemen om de bal te vangen. Zamarchi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Putra Singosari 2:0

64e minuut.
Majid met een sublieme pass. Kirmanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bintang rent richting de bal. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wahab is nu in balbezit. Laksana onderschept slim de pass. Laksana passt de bal met de wreef. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sumarna trapt de bal weg. Atmodjo kopt de bal weg. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sumarna trapt de bal weg van het doel. Zamarchi geeft een lange en hoge pass. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang haalt uit met een fantastische trap. Sunito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laksana neemt de hoekschop. Esatov is nu in balbezit. Esatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zamarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarchi passt de bal in één keer door. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra onderschept slim de pass. Yosaputra schiet op doel. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 22%, Putra Singosari 78%.
SSB tunas - Putra Singosari 2:0