Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Betadine fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3084
Betadine fc Kult Vum Rot FC
1 SD Tactiek NEW 3
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 44.5
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


21e minuut.
Čavrag geeft een hoge lob. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Sundana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Sturdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru speelt de bal door. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo draait met de bal, schiet en ... Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Aksakal rent richting de bal. Aksakal speelt de bal door. Torfason speelt de bal door. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kult Vum Rot FC 0:1

43e minuut.
Aksakal geeft een lange en hoge pass. Daar is Palomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... Mahi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kult Vum Rot FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betadine fc 70%, Kult Vum Rot FC 30%.
Betadine fc - Kult Vum Rot FC 0:2

46e minuut.
Vodehnal komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Čavrag passt de bal in één keer door. Torfason rent richting de bal. Torfason met een sublieme pass. Ventura rent richting de bal. Ventura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mērnieks rent richting de bal. Mērnieks geeft een lange en hoge pass. Prałatowicz probeert de bal aan de voet te houden. Rucina rent richting de bal. Rucina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purcaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponalya komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sundana onderschept slim de pass. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal met de wreef. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel. Mahi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duczek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rodzik kopt de bal weg. Torfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Torfason passt de bal zonder na te denken. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lazăr probeert naar een medespeler te passen. Rucina rent richting de bal. Di Campo rent richting de bal. Di Campo schiet op doel. Duczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kult Vum Rot FC 1:2

85e minuut.
Okutman komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Adyaksa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betadine fc 60%, Kult Vum Rot FC 40%.
Betadine fc - Kult Vum Rot FC 1:2