Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granindo CF Betadine fc
352 Tactiek S fligh
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten adequate
good Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Nugroho bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu geeft een hoge lob. Runturambi rent richting de bal. Runturambi draait met de bal, schiet en ... Tanjung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Betadine fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 48%, Betadine fc 52%.
Granindo CF - Betadine fc 0:1

46e minuut.
Tuerlinckx komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mahi met een sublieme pass. Klungelig pakt Rorong de bal. Rucina rent richting de bal. Rucina haalt uit met een fantastische trap. Tanjung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Inworp. Acardi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Okutman onderschept slim de pass. Drak rent richting de bal. Drak geeft de bal voor. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Punga haalt uit met een fantastische trap. Mahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granindo CF - Betadine fc 1:1

58e minuut.
Widiyarti komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sucahyo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Lazăr komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ponalya passt de bal in één keer door. Punga is nu in balbezit. Sonet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Punga raakt geblesseerd tijdens het duel. Nurdiansyah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Punga heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Betadine fc 2:1

70e minuut.
Klungelig pakt Punga de bal. Punga passt de bal zonder na te denken. Nurdiansyah is nu in balbezit. Nurdiansyah geeft een hoge lob. Tuerlinckx krijgt zijn hoofd ertegen. Mahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rorong passt de bal in één keer door. Herlambang is nu in balbezit. Herlambang passt de bal zonder na te denken. Punga is nu in balbezit. Punga haalt uit met een fantastische trap. Mahi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izaguirre komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Astanto komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Widiyarti geeft een hoge lob. Abu rent richting de bal. Tuerlinckx onderschept slim de pass. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Betadine fc 3:1

80e minuut.
Rorong passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx passt de bal zonder na te denken. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Punga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lazăr met een sublieme pass. Hurtado speelt de bal door. Suhaeri rent richting de bal. Rucina onderschept slim de pass. Rucina haalt uit met een fantastische trap. Tanjung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 35%, Betadine fc 65%.
Granindo CF - Betadine fc 3:1