Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Kanjut Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1705
Kanjut Putra Singosari
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Winata is nu in balbezit. Astawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winata. Winata krijgt een gele kaart. Astawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Wahab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prinanto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Supriyarso trapt de bal weg. Amirullah is nu in balbezit. Amirullah passt de bal met de wreef. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Amirullah rent richting de bal. Amirullah speelt de bal door. Prinanto rent richting de bal. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Putra Singosari 0:1

30e minuut.
Mainaky kopt de bal weg. Atmodjo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maulana rent richting de bal. Maulana schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanjut - Putra Singosari 1:1

43e minuut.
Prinanto passt de bal in één keer door. Gunawan is nu in balbezit. Gunawan geeft een hoge lob. Prinanto rent richting de bal. Prinanto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Putra Singosari 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanjut 49%, Putra Singosari 51%.
Kanjut - Putra Singosari 1:2

52e minuut.
Sugiyanto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maulana met de inworp. Suhanta rent richting de bal. Suhanta draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanjut - Putra Singosari 2:2

60e minuut.
Daar is Sugiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugiyanto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maulana met een snelle inworp. Suhanta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Maulana de bal. Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo geeft een hoge lob. Mainaky rent richting de bal. Mainaky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Putra Singosari 3:2

68e minuut.
Kirmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitorus onderschept slim de pass. Sitorus probeert naar een medespeler te passen. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Putra Singosari 4:2

78e minuut.
Amirullah passt de bal zonder na te denken. Prinanto rent richting de bal. Imbiri is nu in balbezit. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanjut - Putra Singosari 4:3

81e minuut.
Bernardi met een snelle inworp. Angga is nu in balbezit. Imbiri is nu in balbezit. Angga verovert de bal door een tackle van achteren. Angga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanjut 45%, Putra Singosari 55%.
Kanjut - Putra Singosari 4:3