Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Indopora Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3787
Indopora SSB tunas
Formasi Liga Tactiek 442Tunas
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 31.2
adequate Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen poor


3e minuut.
Esatov probeert naar een medespeler te passen. Zamarchi rent richting de bal. Zamarchi passt de bal in één keer door. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamarchi met een snelle inworp. Esatov probeert naar een medespeler te passen. Yosaputra heeft problemen om de bal te vangen. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Esatov onderschept slim de pass. Esatov passt de bal met de wreef. Daar is Yosaputra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krey verovert de bal door een tackle van achteren. Krey speelt de bal door. Zamarchi speelt de bal door. Zamrani rent richting de bal. Zamrani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamarchi met een snelle inworp. Esatov is nu in balbezit. Esatov geeft de bal voor. Sasongko probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zamarchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hadžinumanbegović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Purnomo verovert de bal door een tackle van achteren. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla passt de bal in één keer door. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani schiet op doel. Adiprasetyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani schiet op doel. Adiprasetyo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - SSB tunas 1:0

39e minuut.
Ruhiyat verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhiyat geeft de bal voor. Daar is Purnomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamrani rent richting de bal. Zamrani schiet op doel. Adiprasetyo bokst de bal weg. Pitoy rent richting de bal. Pitoy geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Natapura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gérard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - SSB tunas 2:0

45e minuut.
Pitoy geeft een hoge lob. Inworp. Natapura met een snelle inworp. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. Adiprasetyo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - SSB tunas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 63%, SSB tunas 37%.
Indopora - SSB tunas 3:0

57e minuut.
Inworp. Bahar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Ramdani komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lubis verovert de bal door een tackle van achteren. Lubis probeert naar een medespeler te passen. Zamarchi speelt de bal door. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra schiet op doel. Hendriawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - SSB tunas 3:1

69e minuut.
Muscă geeft een lange en hoge pass. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat passt de bal in één keer door. Bahar rent richting de bal. Bahar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Muscă is nu in balbezit. Muscă speelt de bal door. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - SSB tunas 3:2

74e minuut.
Putiray komt het veld opgelopen. Hendardi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 50%, SSB tunas 50%.
Indopora - SSB tunas 3:2