Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bogor United Granindo CF
Parkdef Tactiek 352
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 40
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes rent richting de bal. Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Esperanza de bal. Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziccardi maakt een afschuwelijke overtreding. Ziccardi krijgt een gele kaart. Nurdiansyah raakt geblesseerd tijdens het duel. Nurdiansyah met een snel genomen vrije trap. Daar is Gruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mast passt de bal in één keer door. Nugroho is nu in balbezit. Nugroho draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes onderschept slim de pass. Földes schiet op doel. Tanjung bokst de bal weg.

39e minuut.
Pezzotti is nu in balbezit. Pezzotti geeft een hoge lob. Drak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Földes rent richting de bal. Földes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Nurdiansyah is nu in balbezit. Nurdiansyah passt de bal in één keer door. Mast rent richting de bal. Mast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuncahyo is nu in balbezit. Kuncahyo geeft een hoge lob. Drak kopt de bal weg. Mast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziccardi rent richting de bal. Ziccardi probeert naar een medespeler te passen. Földes rent richting de bal. Földes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Punga komt het veld opgelopen. Skoumal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 62%, Granindo CF 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bogor United - Granindo CF 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Widiyarti komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Devine komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Mast de bal. Mast met een sublieme pass. Herlambang probeert naar een medespeler te passen. Punga rent richting de bal. Punga schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Nurdiansyah kopt de bal weg. Klungelig pakt Pezzotti de bal. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Punga draait met de bal, schiet en ... Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Granindo CF 0:1

71e minuut.
Craia met een sublieme pass. Daar is Widiyarti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widiyarti geeft een lange en hoge pass. Mast rent richting de bal. Mast draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Punga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Granindo CF 0:2

73e minuut.
Widiyarti geeft een lange en hoge pass. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Punga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mast kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mast is nu in balbezit. Mast schiet op doel. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Granindo CF 0:3

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuerlinckx komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Drak passt de bal met de wreef. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Punga passt de bal met de wreef. Tuerlinckx controleert de bal met de borst. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kuncahyo geeft een hoge lob. Földes is nu in balbezit. Földes passt de bal met de wreef. Punga rent richting de bal. Punga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Földes de bal. Nurdiansyah onderschept slim de pass. Nurdiansyah passt de bal zonder na te denken. Punga controleert de bal met de borst. Punga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Granindo CF 0:4

90e minuut.
Suhaeri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 56%, Granindo CF 44%.
Bogor United - Granindo CF 0:4