Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Persepal Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8490
Persepal Hotspurs Kult Vum Rot FC
eric Tactiek NEW
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen average


10e minuut.
Čavrag passt de bal zonder na te denken. Omek rent richting de bal. Omek met een sublieme pass. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Rorong rent richting de bal. Sturdza verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura is nu in balbezit. Ventura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Kult Vum Rot FC 0:1

30e minuut.
Bardo passt de bal met de wreef. Vargiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Torfason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torfason krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Rodzik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole passt de bal in één keer door. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Kult Vum Rot FC 0:2

37e minuut.
Sturdza met een sublieme pass. Aksakal is nu in balbezit. Aksakal geeft de bal voor. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Torfason probeert naar een medespeler te passen. Vodehnal rent richting de bal. Vodehnal passt de bal met de wreef. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Milošev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csiszér verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vodehnal neemt de hoekschop. Cole kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 68%, Kult Vum Rot FC 32%.
Persepal Hotspurs - Kult Vum Rot FC 0:2

56e minuut.
Bardo is nu in balbezit. Čavrag begaat een overtreding. Bardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Prałatowicz komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vodehnal geeft een lange en hoge pass. Ventura kopt de bal weg. Klungelig pakt Budiarto de bal. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Plivaric komt het veld opgelopen. Hempte komt het veld opgelopen. Vodehnal passt de bal zonder na te denken. Hempte is nu in balbezit. Met opzet legt Paradys zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Paradys naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hempte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Vodehnal speelt de bal door. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Milošev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Csiszér geeft een lange en hoge pass. Prałatowicz geeft de bal voor. Csiszér is nu in balbezit. Kiełbowicz onderschept slim de pass. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Csiszér geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodehnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Scazzosi probeert naar een medespeler te passen. Kumara is nu in balbezit. Kumara met een sublieme pass. Bardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardo haalt uit met een fantastische trap. Duczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vodehnal probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole speelt de bal door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Kult Vum Rot FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 58%, Kult Vum Rot FC 42%.
Persepal Hotspurs - Kult Vum Rot FC 0:3