Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Betadine fc Kanjut
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar is nu in balbezit. Ledník is nu in balbezit. Eldevar rent richting de bal. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. Gunawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 1:0

8e minuut.
Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník is nu in balbezit. Sitorus verovert de bal door een tackle van achteren. Eldevar onderschept slim de pass. Eldevar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Muhtadi de bal. Eldevar is nu in balbezit. Angga begaat een overtreding. Angga krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Di Campo onderschept slim de pass. Di Campo speelt de bal door. Ledník kan de bal niet met de borst controleren. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ponalya is nu in balbezit. Ponalya met een sublieme pass. Christie probeert naar een medespeler te passen. Eldevar heeft problemen om de bal te vangen. Eldevar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Christie met een snelle inworp. Angga rent richting de bal. Eldevar verovert de bal door een tackle van achteren. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mērnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Mērnieks passt de bal in één keer door. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Christie neemt de hoekschop. Ledník krijgt zijn hoofd ertegen. Gunawan bokst de bal weg.

20e minuut.
Di Campo passt de bal in één keer door. Hariantoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariantoko passt de bal zonder na te denken. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ledník is nu in balbezit. Eldevar is nu in balbezit. Ledník rent richting de bal. Ledník schiet op doel. Supriyarso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 2:0

35e minuut.
Hariantoko passt de bal zonder na te denken. Sitorus is nu in balbezit. Ledník verovert de bal door een tackle van achteren. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Di Campo rent richting de bal. Di Campo passt de bal zonder na te denken. Mansawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariantoko is nu in balbezit. Hariantoko schiet op doel. Gunawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ponalya speelt de bal door. Ledník rent richting de bal. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 3:0

43e minuut.
Eldevar verovert de bal door een tackle van achteren. Sitorus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitorus passt de bal zonder na te denken. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Di Campo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mansawan de bal. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eldevar geeft de bal voor. Supriyarso heeft problemen om de bal te vangen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar geeft een lange en hoge pass. Gunawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betadine fc 25%, Kanjut 75%.
Betadine fc - Kanjut 4:0

47e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Ledník is nu in balbezit. Eldevar rent richting de bal. Ledník is nu in balbezit. Ledník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 5:0

51e minuut.
Doeltrap. Hurtado komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 6:0

53e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ledník de bal. Ledník draait met de bal, schiet en ... Eldevar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ledník haalt uit met een fantastische trap. Muhaimin kan de bal niet met de borst controleren. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar schiet op doel. Gunawan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 7:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balassa komt het veld opgelopen. Izaguirre komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Balassa rent richting de bal. Ponalya rent richting de bal. Ponalya passt de bal zonder na te denken. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Gunawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ponalya is nu in balbezit. Suhanta is nu in balbezit. Ponalya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponalya krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Muhaimin is nu in balbezit. Muhaimin geeft een lange en hoge pass. Ponalya met een sublieme pass. Klungelig pakt Christie de bal. Christie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mansawan is nu in balbezit. Mansawan geeft de bal voor. Hurtado speelt de bal door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre passt de bal in één keer door. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado geeft een lange en hoge pass. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muhaimin is nu in balbezit. Muhaimin geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hurtado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Izaguirre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Di Campo met een sublieme pass. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa haalt uit met een fantastische trap. Gunawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 8:0

89e minuut.
Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Balassa rent richting de bal. Balassa passt de bal in één keer door. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Kanjut 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betadine fc 18%, Kanjut 82%.
Betadine fc - Kanjut 9:0