Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putra Singosari Kanarazu FC
Normal Tactiek 4-2-3-1-A
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


10e minuut.
Ben Hamo probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Amirullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kirmanto geeft een lange en hoge pass. Arpón is nu in balbezit. Prinanto verovert de bal door een tackle van achteren. Prinanto draait met de bal, schiet en ... Paluccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Kanarazu FC 1:0

16e minuut.
Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kirmanto de bal. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Husyev met de inworp. Pasquadibisceglie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pasquadibisceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquadibisceglie met een sublieme pass. Mihliuc kan de bal niet met de borst controleren. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pasquadibisceglie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sugiyanto de bal. Sugiyanto geeft een hoge lob. Prinanto rent richting de bal. Prinanto schiet op doel. Paluccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wahab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles speelt de bal door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Putra Singosari - Kanarazu FC 1:1

33e minuut.
Nunes Dornelles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sugiyanto de bal. Ѕcholes rent richting de bal. Ѕcholes passt de bal met de wreef. Ben Hamo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amirullah met een sublieme pass. Wahab rent richting de bal. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Sunito heeft problemen om de bal te vangen. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Singosari 59%, Kanarazu FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Putra Singosari - Kanarazu FC 1:1

56e minuut.
Nope heeft problemen om de bal te vangen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón passt de bal zonder na te denken. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Kanarazu FC 1:2

57e minuut.
Inworp. Pasquadibisceglie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ѕcholes rent richting de bal. Ѕcholes schiet op doel. Claus-Oehler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nope met de inworp. Daar is Nunes Dornelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes Dornelles geeft een hoge lob. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel. Sumarna bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wahab geeft een lange en hoge pass. Nope kopt de bal weg. Ѕcholes heeft problemen om de bal te vangen. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sunito heeft problemen om de bal te vangen. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles met een sublieme pass. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ѕcholes is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ѕcholes rent richting de bal. Ѕcholes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nunes Dornelles geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Sumarna met een harde bal richting middenveld. Pasquadibisceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquadibisceglie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ben Hamo is nu in balbezit. Ben Hamo passt de bal in één keer door. Pasquadibisceglie probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Singosari 78%, Kanarazu FC 22%.
Putra Singosari - Kanarazu FC 1:2